sp
sp トップページ sp お品書き sp ワインリスト sp 所在地・アクセス sp 部屋 sp 牡蠣屋の牡蠣 sp ご予約 sp 宮島観光マップ sp 牡蠣のオイル漬け sp 牡蠣のオイル漬け   牡蠣屋 sp
sp
焼きがき 生がき かきめし
焼きがき
Hiroshima Oysters Barbecued in the Shell
一人前4ヶ入1150円
1ヶ300円からでも承ります。
宮島沖合でつくられたの最高級の厳選された牡蠣を強火で一気に焼きあげた"牡蠣屋"の看板商品です。宮島で四十年、島内で最長の経験を誇る職人技。ご来店の際は是非とも他では味わうことのできない"焼きがき"をご賞味ください。

This is our main menu that we grill the carefully selected oysters brought up at Miyajima coast with such a strong fire for short time. For forty years in Miyajima. The longest career in Miyajima our chef has and his long career enables him to make this taste. You cannot miss this taste which you can experience only at our restaurant when you visit our place.
生がき
Raw Oyster
盛り合わせ4ヶ入1680円

KAKIYA NO.1(地御前産)1ヶ480円
広島牡蠣のトップブランドとして知られる地御前。弾力のある身で味は濃厚。まさに海のミルクを感じることのできる牡蠣。

KAKIYA NO.2(宮島産)1ヶ420円
宮島沖合の恵まれた環境で育つ牡蠣で、甘味の強さが特徴的。経験値の高い作り手が手塩にかけた逸品。
※10月末〜3月までの期間限定

KAKIYA NO.1 480yen for a piece
This is the oyster from Jigozen which is well known as oyster brand. It has such a rich taste and you will know why it is called “Sea Milk” once you taste them.

KAKIYA NO.2 420yen for a piece
This oyster is brought up in Miyajima’s rich environment and has sweet taste. The veteran brings up this masterpiece.
You can eat them only from end of Oct. to Mar.
かきめし
Oysters Cooked on Rice
1080円
牡蠣の煮汁で炊いた炊き込みご飯です。店頭にある昔ながらの大土釜で少量づつ炊いた"かきめし"にしょう油で煮付けたプリプリの牡蠣が盛ってあります。牡蠣屋のオススメ商品です。

The rice cooked with oyster’s juice and the juicy oysters cooked with soy source on it. You can experience Japanese traditional taste as it is conventional Japanese meal. This is our recommendation.
space
牡蠣屋定食 特選かきフライ 牡蠣グラタン
牡蠣屋定食
KAKIYA SET
2150円
店内のメニュー表には無いお得な裏メニューです。内容は「焼きがき2ヶ」「かきめし(小)」「カキフライ」「牡蠣のオイル漬け」「牡蠣入り赤出し」。 少しずついろいろな牡蠣料理を楽しみたい方におすすめです。


特選牡蠣屋定食
SPECIAL KAKIYA SET
2690円
牡蠣屋定食の"かきフライ"を"特選かきフライ"に。

This is special and secret menu which is not in our menu. It consists of 5 meals “2 pieces of Barbequed Oysters” “Cooked Oysters on Rice (half size)” “Crumbed and Fried Oysters” “Oiled Oyster” “Red Miso Oyster Soup”. We recommend this for people who want to enjoy several tastes.
特選かきフライ
Crumbed and Special Fried Oyster
1620円
厳選した大ぶりの牡蠣が3つぶ。下味も最小限に、牡蠣の旨味のみを閉じ込めたフライです。今までに味わったことのない牡蠣の深みを味わえる一品です。

3 pieces of special chosen oysters. After receiving order, we open the shell and fry them without any seasoning in order to enable you to enjoy the rich taste of oyster which you have never experienced.
牡蠣グラタン
Oyster Gratin
1620円
特大の牡蠣を厳選しホワイトソースと共に焼き上げます。クリーミーな味わいが口いっぱいに広がり、ワインとの相性も抜群の一品。

Grill the oysters with white source. When you eat this, your mouse will be filled with creamy taste and it perfectly matches wines.
space
牡蠣のオイル漬け かきフライ かきフライ定食
牡蠣屋のオイル漬け
Oiled Oysters
540円
牡蠣をオイスターソースにからめながらカリカリに炒めます。その後グレープシードオイルにつけ込んだ牡蠣屋オリジナルの「牡蠣のオイル漬け」です。 濃厚で凝縮された牡蠣の旨味を楽しめます。

Grill the oysters with special source and soak them into grape seed oil so-called “KAKIYA’s Oiled Oysters”. You will enjoy the rich and dense taste.
かきフライ
Crumbed and Fried Oysters
1080円
大きいサイズの牡蠣のみを使用した"かきフライ"に自家製タルタルソース、ケチャップを付けてご賞味下さい。

We fry the big oysters and you can taste them with our special source or ketchup.
かきフライ定食
Crumbed and Fried Oyster Set
1620円
かきフライ、ごはん、牡蠣入赤出し、香の物のセットです。

This set consists of “Crumbed and Fried Oysters” “Rice” “Oyster Soup” and “Pickles”.
space
かきめし弁当 かきむすび ワインイメージ
かきめし弁当
Lunch Box
1080円
"かきめし"をお弁当に。木箱の香りが移り、香ばしくもあっさりとした風味でかきめしをお楽しみいただけます。お弁当を片手に宮島散策、登山などをお楽しみいただけたらと思います。

Cooked Oysters on Rice as lunchbox. The smell of wooden box drives the taste of Cooked Oysters on Rice more delicious. With this lunch box, you can stroll around Miyajima or enjoy hiking.
かきむすび
Oyster Rice Ball
1ヶ330円
"かきめし"をおむすびに。煮付けたプリプリの牡蠣をひとつぶ添えて磯野の香りをお楽しみ下さい。テイクアウトもできます。

Cooked Oysters on Rice as Rice Ball. With a juicy oyster you can enjoy the smell of sea. You can also take them away.
ワイン各種
Wine
グラスワイン600円〜
牡蠣に合うワイン、日本酒など豊富に取り揃えております。詳しくは「ワイン・ドリング」ページをご覧下さい。

The wines or Sake which perfectly match to oysters are ready for your oyster meals. You can have a look “Wines and Drinks” for further information.
space
牡蠣屋のオイル漬け 牡蠣屋オイスタードレッシング 牡蠣屋のふりかけ
牡蠣屋のオイル漬け
Oiled Oysters
1瓶1300円
厳選した牡蠣をオイスターソースに絡めながら低温オーブンでじっくり焼き上げます。この工程を数回繰り返しながら、ソースの浸透具合と牡蠣の水分状態を整え、ゆっくりと仕上げていきます。鷹の爪、ローリエと共にグレープシードオイルに漬け込み、しばらく寝かせれば完成となります。完成直後に比べ、濃厚な牡蠣の味わいはまるでチーズを彷佛とさせるまろやかな口当たりへと変化します。

牡蠣屋オンラインショップ
牡蠣屋オイスタードレッシング
KAKIYA Oyster Dressing
1瓶870円
ペースト状にした牡蠣をニンニク、唐辛子と共に炒めます。バルサミコ、ワイン、塩、コショウ、醤油のみのシンプルな味付けで仕上げています。濃厚な牡蠣の味とスパイシーな風味はドレッシングのみのらず、あらゆる料理の調味料としてご使用いただけます。

牡蠣屋オンラインショップ
牡蠣屋のふりかけ
Powder
1瓶870円
牡蠣を数時間低温オーブンにかけ乾燥させ、旨味を凝縮させます。全ての原材料も同じく乾燥させ牡蠣屋オリジナルの調合にて特徴ある風味と旨味を生み出します。全ての工程を牡蠣屋の職人が行い、牡蠣とトリュフをふんだんに使用した贅沢なふりかけです。

牡蠣屋オンラインショップ
space
space 2 space
space
トップページお品書きワイン・ドリンク | 所在地・アクセス部屋
牡蠣屋の牡蠣優先予約宮島観光マップ゚牡蠣屋のオイル漬け®牡蠣祝
space